Mijn favorieten

Verkopen met NET Makelaars

Wat houdt het verkopen van een huis met behulp van een verkoopmakelaar
eigenlijk in?

Het houdt in dat er een derde partij bij het verkoopproces wordt betrokken om je te informeren over verschillende facetten van het proces. Voorbeelden daarvan zijn de mogelijke kosten, de verwachte
opbrengst en de huidige huizenmarkt.
 
Wat doet een verkoopmakelaar?
Een verkoopmakelaar heeft kennis en expertise van de huizenmarkt en zet dit om in een uitgebreide analyse van de woning die wordt verkocht. Hij maakt een wervende verkooptekst en biedt het huis aan de hand daarvan te koop aan via meerdere kanalen, waaronder zoekmachines als Funda en het NVM-systeem.
 
Is een verkoopmakelaar ook de verkoper?
Nee, jij blijft de verkoper. Een verkoopmakelaar is wel de ondersteunende partij tijdens het gehele verkoopproces. Daaronder valt onder meer het informeren over de verwachte kosten, het taxeren
van de woning en het bieden van hulp tijdens ondertekeningen.
 
Wat moet je overwegen wanneer u een huis verkoopt?
Dit klinkt misschien een beetje als een no-brainer, maar ga eerst goed na of je je huis wel wilt verkopen. Wanneer je terugvalt op uitspraken als 'we zien wel wat ze ervoor willen geven', ben je misschien niet gemotiveerd genoeg om echt te gaan verhuizen. Een verkoopmakelaar kan je ondersteunen tijdens de verkoop, maar de echte wil moet van de verkoper kopen. Ben je echter tot alles bereid om de woning van de hand te doen? Zorg dan in ieder geval voor een goede presentatie. Ruim het huis op, vertel zelf over positieve ervaringen als bewoner en zet qua vraagprijs vooral niet te laag in.
 
Hoe kan NET Makelaars helpen bij de verkoop van uw huis?
NET Makelaars is een klein makelaarskantoor actief in Haarlem en omstreken. Onze makelaar ondersteunt al meer dan twintig jaar klanten in de verkoop van onroerend goed. NET Makelaars helpt niet alleen door op zoek te gaan naar potentiële kopers, maar het bedrijf gaat verder dan dat. Zo controleert NET Makelaars ook de koopakte en zijn we aanwezig bij de inspectie en de notaris.
 
Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@netmakelaars.nl of bel naar

023-303 5 444

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen