Haarlem – Borneostraat 6

Tussenwoning || Verkocht
€ 315.000,- k.k.
Verkocht

Haarlem – Borneostraat 6

Kenmerken

Omschrijving

In de geliefde en gezellige Indische buurt-Zuid staat deze ruim opgezette eengezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden! De woning is al ruim, maar door een extra verdieping op te bouwen (vergunningsplichtig) en/of de woning over de volledige breedte uit te bouwen, creëer je relatief eenvoudig extra vierkante meters!

Om de hoek vind je de Generaal Cronjéstraat met zijn vele winkels, het NS station is op loopafstand, het centrum van Haarlem en de Bloemendaalse duinen zijn met de fiets bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is op steenworp afstand te vinden.

Indeling:

Parterre
Hal met meterkast (groepen en aardlekschakelaars); trap; toegang tot toilet met fonteintje; ruime woonkamer met houten vloer; eenvoudige gesloten keuken in uitbouw voorzien van diverse inbouwapparatuur; bijkeuken alwaar wasmachineaansluiting en de C.V. installatie; via bijkeuken toegang tot de zonnige achtertuin met vrijstaande houten schuur.

1e verdieping
Overloop met vaste kast; toegang tot hoofdslaapkamer aan de voorzijde; 2e slaapkamer aan de voorzijde voorzien van ruime vaste kasten; 3e ruime slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een ruime vaste kast; badkamer voorzien van douchecabine, 2e toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Ca. 95 m2 woonoppervlak, ca. 312 m2 inhoud, perceel 108 m2 (eigen grond);
– Huur Cv-ketel € 31,- per maand (Feenstra);
– Goede parkeergelegenheid in de straat (bewonersvergunning);
– Besloten achtertuin;
– Mogelijkheid tot plaatsen opbouw (vergunningplicht) en/of uitbouw aan de achterzijde;
– Gebouwd op eigen grond met een gemetselde fundering (op “staal” = geen houten palen);
– Oplevering zo spoedig mogelijk.

Plattegronden

Woning video

Locatie

Haarlem – Borneostraat 6