Haarlem – Frankrijklaan 33

Galerijflat || Verkocht
€ 285.000,- k.k.
Verkocht

Haarlem – Frankrijklaan 33

Kenmerken

Omschrijving

Dit appartement biedt volop ruimte, licht en zon op het balkon (gelegen op het zuiden)! Het appartement heeft een ruime woonkamer en 2 goed bemeten slaapkamers (voorheen 4 kamers). De keurige keuken, badkamer en vloerafwerking maken dat dit appartement helemaal instapklaar is.

Het complex is netjes onderhouden, de VvE is actief en het appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.

Het appartement is op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex gelegen en gunstig gelegen op korte afstand van winkels, apotheek, scholen, recreatie en openbaar vervoer. Ook het winkelcentrum Schalkwijk ligt op loopafstand en het centrum van Haarlem is met de fiets makkelijk bereikbaar, net zoals de duinen en het strand van Bloemendaal of Zandvoort. Parkeren is gratis en met de auto zit je al binnen enkele minuten op de uitvalswegen richting o.a. Schiphol, Hoofddorp, Den Haag en Amsterdam.

INDELING:
Parterre; afgesloten entree met bellentableau; centrale hal met toegang tot lift, trappenhuis en naar (fietsen)berging op de tussenverdieping.

3e verdieping: galerij, entree, hal met meterkast en garderobe, ruime gang, moderne dichte keuken, toilet met fontein; badkamer met douchecabine, wastafel met kastruimte, wasmachine aansluiting en boiler, ruime woonkamer met toegang tot balkon, slaapkamer met toegang tot balkon en een tweede slaapkamer aan de achterzijde.

ALGEMEEN:
* Woonoppervlak 82 m2, inhoud 260 m3, conform NVM meetinstructie;
* Liftinstallatie aanwezig;
* Eigen inpandige (fietsen)berging van 5 m2;
* Bouwjaar 1967;
* Servicekosten: € 226,= per maand, inclusief voorschot stookkosten en water;
* Gezonde en actieve VvE;
* Voor indeling en maatvoering, zie kleurenplattegrond;
* Oplevering in overleg, kan spoedig.

Plattegronden

Woning video

Locatie

Haarlem – Frankrijklaan 33