Haarlem – Gasthuisvest 15A

Tussenwoning || Verkocht
€ 650.000,- k.k.
Verkocht

Haarlem – Gasthuisvest 15A

Kenmerken

Omschrijving

Op unieke locatie, in Haarlem centrum en aan het water gelegen ligt dit karakteristieke pand uit ca. 1900 met op de begane grond een verhuurde horecagelegenheid en op de 1e en 2e etage twee zelfstandige appartementen. Het object is geschikt voor verhuur of eigen bewoning.

Indeling:
Bedrijfsruimte:
Begane grond (ca. 67 m2): entree, afgesloten opgang naar de bovengelegen appartementen en entree horecagelegenheid welke momenteel in gebruik is als café/bar. Keuken, toilet, berging. Achter de bar is er toegang tot de ruime kelder van ca. 35m2 met stahoogte.

Bovenwoning:
Eerste etage (ca. 49 m2): overloop, lichte woonkamer met fantastisch uitzicht op het water; keuken met wasmachineaansluiting; twee slaapkamers, waarvan een met toegang tot het dakterras van 4m2 (eventueel nog uit te breiden); badkamer met douche, toilet en wastafel.

Tweede etage (ca. 39 m2): overloop met cv-opstelling; lichte woonkamer met uitzicht op het water; keuken met lichtkoepel; badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting; slaapkamer met toegang tot het dakterras van ca. 4m2.

– Object is niet juridisch gesplitst
– Bouwkundig rapport ter inzage bij NET Makelaars;
– Bouwjaar ca. 1900;
– Appartementen voorzien van kunststof kozijnen;
– Cv-ketel Nefit Topline HRC 30 cw6 II, 2014, geplaatst in 2015
– Huurinkomsten horecagelegenheid: ca. € 1.375,- per maand;
– Gebruiksoppervlakte ca. 194 m2, inhoud ca. 747 m3;
– Perceelgrootte 82 m2 (eigen grond);
– Notaris verkoper.

Plattegronden

Locatie

Haarlem – Gasthuisvest 15A