Haarlem – Kamperlaan 92

Penthouse || Verkocht
€ 625.000,- k.k.
Verkocht

Haarlem – Kamperlaan 92

Kenmerken

Omschrijving

Uniek en zeer karakteristiek appartement in het monumentale gedeelte van de voormalige Mariastichting. Een zeer fraai appartement, met bijzonderdere elementen uit de oorspronkelijke bouw, zoals het hoge plafond en de hoge raampartijen. Dit is wonen in stijl van de 19e eeuw met alle gemakken van nu!

Het appartement is voorzien van een keuken met kookeiland, moderne vloer- en wandafwerking en een luxe badkamer, wat het zeer comfortabel wonen maakt. Het royale dakterras (ca. 30 m2) biedt een prachtig uitzicht en is heerlijk zonnig!

De binnenstad van Haarlem met winkels, horeca (met terrasjes), cultuur en openbaar vervoer is op loopafstand, evenals de Haarlemmer Hout met de kinderboerderij en recreatiemogelijkheden. Ook ligt het complex zeer centraal t.o.v. uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol en richting Heemstede.

Begane grond
Ruime en chique entree in de gezamenlijke hal met veel authentieke details, de postbussen en videointercom; lift naar de eerste etage en toegang tot de diverse trappenhuizen naar boven.

2e etage
Hal; entree met bergruimte; meterkast; berging met aansluiting voor de wasmachine, mechanische ventilatie unit en cv-opstelling. Prachtige en lichte woonkamer met hoge raampartijen, houten vloer, balken in zicht en een moderne woonkeuken met stenen blad en voorzien van diverse apparatuur t.w. 5-pits gaskooktoestel, vaatwasser, koel-vries combinatie, oven en afzuigkap. Geheel voorzien van paneeldeuren.

Twee ruime slaapkamers, beiden heerlijk licht door de hoge raampartijen; moderne badkamer voorzien van een (regen)inloopdouche, wastafel en designradiator. Apart zwevend toilet met fonteintje;

Het dakterras is te bereiken door middel van de trap vanuit de hal. Groot dakterras met uitzicht rondom op heel Haarlem.

Bijzonderheden
– Zeer centraal gelegen met fantastisch uitzicht vanaf het dakterras;
– Woonoppervlak ca. 97 m2, inhoud ca. 382 m3;
– Bouwjaar ca. 1899 en tot appartementen verbouwd in 2009;
– Voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg.

Plattegronden

Woning video

Locatie

Haarlem – Kamperlaan 92