Aankoopmakelaar Haarlem

Op zoek naar een betrouwbare, deskundige aankoopmakelaar in de regio Haarlem? Met een vast contactpersoon, breed netwerk en transparante manier van zaken doen? Dan ben je bij NET Makelaars aan het juiste adres. Wij staan voor decennialange ervaring, diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt en een persoonlijke, laagdrempelige aanpak zonder gladde praatjes. Dit en nog veel meer zie je terug in onze begeleiding tijdens het aankoopproces:

1. Formulering van de zoekopdracht

Een nieuwe woning koop je niet zomaar. Waarschijnlijk heb je al goed nagedacht over waar deze aan moet voldoen. Wij gaan met je in gesprek om al je wensen, maar ook het budget, helder in kaart te brengen en nemen daar ruim de tijd voor. Pas wanneer we precies weten hoe jouw ideale woning er uit ziet, gaan we als aankoopmakelaar voor je op zoek.

2. Bezichtiging van woningen

Na formulering van de zoekopdracht sturen we je dagelijks een mail met het meest recente aanbod van alle NVM-makelaars uit de regio dat aan jouw opgestelde wensenlijstje voldoet. Bij interesse voor woningen in dit dagelijkse overzicht volstaat een korte reactie, zodat wij een bezichtiging voor je kunnen inplannen. Uiteraard gaat je vaste aankoopmakelaar iedere bezichtiging met je mee, zodat deze een realistische inschatting kan maken wat het huis waard is (en wat niet). Dit komt later van pas in eventuele onderhandelingen.

3. Onderhandelingen

Als het tot een bod komt, voert jouw aankoopmakelaar de onderhandelingen met de verkopende makelaar. Daarbij is jouw input een belangrijk ingrediënt, maar maken we ook gebruik van ook onze jarenlange ervaring, kennis van de lokale woningmarkt én de observaties tijdens de bezichtiging.

4. Afronding koop

Bereiken we overeenstemming over de prijs, dan zal de verkopende makelaar een conceptkoopakte opstellen. Wij controleren en bespreken deze met je en zorgen waar nodig voor aanpassingen. Hetzelfde geldt voor de diverse notariële akten. Tot slot gaat jouw aankoopmakelaar mee naar de eindinspectie en het transport, om er voor te zorgen dat de woning precies zo opgeleverd wordt als overeengekomen (inclusief eventuele roerende zaken die in de koop zijn meegenomen).

5. Nazorg

Omdat een aankoopproces niet is afgerond met het zetten van handtekeningen, staat je aankoopmakelaar je ook na de overdracht van de woning graag met raad en daad terzijde. Zo helpen we je desgewenst met het organiseren van de schoonmaak, verhuizing en tal van andere zaken. We pakken nog net niet zelf de dozen in en uit, maar je kunt ons altijd benaderen met vragen.

Maak kennis met de beste aankoopmakelaar van Haarlem en omstreken.

NET Makelaars biedt betrouwbare, deskundige en vooral ook persoonlijke aankoopbegeleiding voor iedereen die op zoek is naar een woning in Haarlem of andere gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland. Wij draaien er niet omheen en geven eerlijk, transparant advies zonder kletspraatjes. Bel of mail ons voor een kennismaking, dan gaan we graag met je in gesprek. Bij ons op kantoor, bij jou thuis, in het café of op een andere locatie naar keuze. We denken graag met je mee.

NET Makelaars
Turfmarkt 32 zwart
2011 CB Haarlem
023-3035444
info@netmakelaars.nl

Neem contact op