Aankoopmakelaar Haarlem

Op zoek naar de beste aankoopmakelaar van Haarlem? Een betrouwbare, deskundige partner met een vast contactpersoon, breed netwerk en transparante manier van zaken doen? Dan ben je bij NET Makelaars aan het juiste adres. Wij staan voor decennialange ervaring, diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt en een persoonlijke, laagdrempelige aanpak zonder gladde praatjes. Dit en nog veel meer zie je terug in onze begeleiding tijdens het aankoopproces.

Benieuwd wat wij reeds hebben aangekocht? Bekijk onze aangekochte woningen.

Aankoop gemiddelde 9,5

Bereikbaarheid en communicatie: 9.5
Deskundigheid: 9.4
Onderhandeling en resultaat: 9.6
Prijs / kwaliteit: 9.3

Copaan

We begeleiden jou in je zoektocht naar een huis in Haarlem of omstreken. Om je goed te kunnen helpen maken we gebruik van ons slimme online zoeksysteem Copaan. Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen. Je krijgt dagelijks een overzicht van passende huizen en je hebt direct inzicht in de match met de plus- en minpunten. Op basis daarvan kunnen we bezichtigingen gaan inplannen zodat we een steeds beter beter beeld krijgen van jouw droomhuis. En we zoeken door tot het moment dat we die kunnen selecteren en aankopen. Meer weten over Copaan? Bekijk het filmpje of ga naar de website van copaan.nl.

Aankoopmakelaar Haarlem

STAP 1

Formulering

van de

zoekopdracht

Een nieuwe woning koop je niet zomaar. Waarschijnlijk heb je al goed nagedacht over waar deze aan moet voldoen. Wij gaan met je in gesprek om al je wensen, maar ook het budget, helder in kaart te brengen en nemen daar ruim de tijd voor. Pas wanneer we precies weten hoe jouw ideale woning er uit ziet, gaan we als aankoopmakelaar in Haarlem en omstreken voor je op zoek.

Aankoopmakelaar Haarlem
Aankoopmakelaar in Haarlem

STAP 2

Bezichtiging

van

woningen

Na formulering van de zoekopdracht sturen we je dagelijks een mail met het meest recente aanbod van alle NVM-makelaars uit Haarlem en omstreken dat aan jouw opgestelde wensenlijstje voldoet. Bij interesse voor woningen uit dit dagelijkse overzicht volstaat een korte reactie, zodat wij een bezichtiging voor je kunnen inplannen. Uiteraard gaat je vaste aankoopmakelaar iedere bezichtiging met je mee, zodat deze een realistische inschatting kan maken wat het huis waard is (en wat niet). Dit komt later van pas in eventuele onderhandelingen.

Aankoopmakelaar Haarlem
Beste aankoopmakelaar in Haarlem

STAP 3

Onderhandelingen

Als het tot een bod komt, voert jouw aankoopmakelaar uit Haarlem de onderhandelingen met de verkopende partij. Daarbij is jouw input een belangrijk ingrediënt, maar maken we ook gebruik van ook onze jarenlange ervaring, kennis van de lokale woningmarkt én de observaties tijdens de bezichtiging.

Aankoopmakelaar Haarlem
Makelaar in Haarlem

STAP 4

Afronding

koop

Bereiken we overeenstemming over de prijs, dan zal de verkopende makelaar een conceptkoopakte opstellen. Wij controleren en bespreken deze met je en zorgen waar nodig voor aanpassingen. Hetzelfde geldt voor de diverse notariële akten. Tot slot gaat jouw aankoopmakelaar mee naar de eindinspectie en het transport, om er voor te zorgen dat de woning precies zo opgeleverd wordt als overeengekomen (inclusief eventuele roerende zaken die in de koop zijn meegenomen).

Aankoopmakelaar Haarlem
Aankoopmakelaar

STAP 5

Nazorg door jouw aankoopmakelaar in Haarlem

Omdat een aankoopproces niet is afgerond met het zetten van handtekeningen, staat je aankoopmakelaar je ook na de overdracht van de woning graag met raad en daad terzijde. Zo helpen we je desgewenst met het organiseren van de schoonmaak, verhuizing en tal van andere zaken. We pakken nog net niet zelf de dozen in en uit, maar je kunt ons altijd benaderen met vragen.

Aankoopmakelaar Haarlem