Verkoopmakelaar Haarlem

Wanneer je besluit een huis te kopen, is de eerste stap vaak het verkopen van je huidige woning. Maar ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe koopwoning is het belangrijk een goede verkoopprijs te realiseren. NET Makelaars onderscheidt zich als verkoopmakelaar door een gratis waardebepaling, een sterk lokaal netwerk en warme persoonlijke aandacht gedurende het gehele verkoopproces:

1. Gratis waardebepaling van je woning

Wanneer je van plan bent je huis te verkopen, maken we graag een afspraak met je. We komen bij je langs op een moment dat jou schikt. Na deze eerste, vrijblijvende kennismaking bepalen we direct een realistische verkoopprijs voor je huis en pas daarna beslis je of je ons als verkoopmakelaar bij de verkoop van je woning wilt betrekken.

2. Presentatie en promotie van je woning

Hoe schitterend de locatie, bouwstijl en onderhoudsstaat ook moge zijn, een woning verkoopt zichzelf niet. Daarom dragen we bij NET Makelaars zorg voor een professionele presentatie en promotie van de te verkopen woning. We schakelen een woonfotograaf in, stellen plattegronden op en plaatsen een klinkende advertentie op Funda en andere relevante verkoopkanalen. Zo wordt je woning op een zo effectief mogelijke manier bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht gebracht.

3. Bezichtigingen van je woning

Jouw eigen verkoopmakelaar, een vast aanspreekpunt gedurende het gehele proces, plant in overleg met jou bezichtigingen met geïnteresseerde kopers. Daarbij hanteren we geen 9-tot-5 mentaliteit; indien gewenst kunnen bezichtigingen ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Uiteraard ontvang je na elke bezichtiging een terugkoppeling over het verloop.

4. Onderhandelingen met potentiële koper(s)

Wanneer een potentiële koper na de bezichtiging dusdanig onder de indruk is dat deze een bod doet, helpen wij je effectieve onderhandelingen te voeren. Je verkoopmakelaar houdt je nauwgezet op de hoogte, voorziet je van strategisch advies en probeert zo een optimaal onderhandelingsresultaat te realiseren. Jouw belang is hierin altijd leidend.

5. Afhandeling van de verkoop

Als de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, stellen we een koopakte op en nodigen we jou en de koper uit deze te ondertekenen. Aansluitend dragen we zorg voor de controle van notariële stukken, eindinspectie, transport en al het andere waarbij je onze hulp op prijs stelt. Door ons lokale netwerk kunnen we je desgewenst volledig ontzorgen.

Kom in contact met de beste verkoopmakelaar van Haarlem en omstreken.

Een keuze voor NET Makelaars betekent een keuze voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een breed regionaal netwerk. Bij ons is persoonlijke aandacht geen inhoudsloze kreet, maar een absolute kernwaarde die aan de basis staat van alles dat we doen. Dit maakt ons als verkoopmakelaar uniek in Haarlem. Meer weten of direct een kennismaking inplannen? Neem contact op via onderstaande gegevens of kom langs bij ons kantoor aan de Turfmarkt 32zwart. We verheugen ons op je bezoek.

NET Makelaars
Turfmarkt 32zwart
2011 CB Haarlem
023-3035444
info@netmakelaars.nl

Neem contact op