Onze partners

Bij de aan- of verkoop van een woning komt er veel op je af. Wij weten dit als geen ander en ontzorgen je daarom graag waar we kunnen. Dat doen we met een netwerk van zorgvuldig gekozen, betrouwbare regionale partners, die stuk voor stuk hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Aquarel

Als schoonmaak- en glazenwassersfirma is Aquarel al sinds 1970 een begrip in Kennemerland. Dit familiebedrijf, voorzien van het OSB-keurmerk en tal van certificeringen, kent een brede klantenschare door heel de regio. Aquarel kan je van dienst zijn bij de schoonmaak van zowel interieur als exterieur, zodat je geen omkijken meer hebt naar het verkoopklaar maken van je woning. Dat betaalt zich niet alleen uit wanneer onze fotograaf op bezoek komt, of wanneer je jouw woning verkoopklaar moet opleveren. Van gevelbehandeling tot tapijtreiniging, Aquarel gaat op een betrokken, persoonlijke en duurzame wijze te werk. Zie voor meer informatie http://aquarel-bv.nl/.

De Kleine Verhuizer

Verhuizen is voor veel mensen een crime, maar bij De Kleine Verhuizer draaien ze er de hand niet voor om. Deze onderneming ontstond ooit uit een kleinschalige samenwerking tussen vader en zoon, maar is in de 21e eeuw uitgegroeid tot een modern verhuisbedrijf dat geen klus schuwt. De persoonlijke aanpak is echter gebleven en men omschrijft zichzelf dan ook als ‘het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland’. Door te helpen inpakken, uitpakken en verhuizen, eventueel spullen af te voeren of tijdelijk op te slaan én noodzakelijke materialen als verhuisdozen te leveren zorgen zij er voor dat ook jouw verhuizing soepel verloopt. Meer weten? Zie https://www.kleineverhuizer.nl/.

Plevier Aannemingsbedrijf

Aannemingsbedrijf Plevier BV is eveneens een familiebedrijf. De firma is al sinds 1945 gevestigd aan de Bloemendaalseweg en anno 2017 staat hier inmiddels de derde generatie aan het roer. Je kunt dus gerust spreken van een jarenlange ervaring in het vak. Aanbouw, opbouw, raamkozijn en douchegordijn, de mannen van Plevier kunnen het voor je realiseren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de kleine klusjes die in de loop der jaren zijn blijven liggen. Door jou te helpen de puntjes op de i te zetten draagt Plevier bij aan een maximaal verkoopresultaat.