Verkoopmakelaar Haarlem

Wanneer je besluit een huis te kopen, is de eerste stap vaak het verkopen van je huidige woning. Maar ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe koopwoning is het belangrijk een goede verkoopprijs te realiseren. Als ervaren verkoopmakelaar uit Haarlem met ruime kennis van de regionale markt helpen we je hier graag bij. Onze expertise en aandacht vertaalt zich in een intensieve begeleiding tijdens het verkoopproces:

Verkoop gemiddelde 9,4

Lokale marktkennis: 9.4
Deskundigheid: 9.2
Service en begeleiding: 9.3
Prijs / kwaliteit: 9.6

Aankoopmakelaar Haarlem

STAP 1

Wij bepalen gratis

de waarde van jouw

woning

Wanneer je van plan bent je huis te verkopen, maken we graag een afspraak met je. We komen bij je langs op een moment dat jou schikt of nodigen je uit op het kantoor van onze makelaardij in Haarlem. Na deze eerste, vrijblijvende kennismaking bepalen we direct een realistische verkoopprijs voor je huis en pas daarna beslis je of je ons als verkoopmakelaar bij de verkoop van je woning wilt betrekken.

Aankoopmakelaar Haarlem
Aankoopmakelaar in Haarlem

STAP 2

Je woning

goed presenteren en

promoten

Hoe schitterend de locatie, bouwstijl en onderhoudsstaat ook is, een woning verkoopt zichzelf niet. Daarom zorgen we bij NET Makelaars altijd voor een professionele presentatie en promotie van de te verkopen woning. We schakelen een woonfotograaf in, stellen plattegronden op en plaatsen een klinkende advertentie op Funda en andere relevante verkoopkanalen. Zo wordt je woning op een zo effectief mogelijke manier bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht gebracht.

Aankoopmakelaar Haarlem
Beste aankoopmakelaar in Haarlem

STAP 3

Bezichtigingen

van je woning

Jouw eigen verkoopmakelaar uit Haarlem, een vast aanspreekpunt gedurende het gehele proces, plant in overleg met jou bezichtigingen met geïnteresseerde kopers. Daarbij hanteren we geen 9-tot-5 mentaliteit; indien gewenst kunnen bezichtigingen ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Uiteraard ontvang je na elke bezichtiging een terugkoppeling over het verloop.

Aankoopmakelaar Haarlem
Makelaar in Haarlem

STAP 4

Onderhandelingen

met potentiële

koper(s)

Wanneer een potentiële koper na de bezichtiging dusdanig geïnteresseerd is dat deze een bod doet, helpen wij je effectieve onderhandelingen te voeren. Je verkoopmakelaar uit Haarlem houdt je nauwgezet op de hoogte, voorziet je van strategisch advies en probeert zo een optimaal onderhandelingsresultaat te realiseren. Jouw belang is hierin altijd leidend.

Aankoopmakelaar Haarlem
Aankoopmakelaar

STAP 5

Afhandeling van de verkoop door jouw verkoopmakelaar in Haarlem

Als de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, stellen we een koopakte op en nodigen we jou en de koper uit deze te ondertekenen. Aansluitend dragen we zorg voor de controle van notariële stukken, eindinspectie, transport en al het andere waarbij je onze hulp op prijs stelt. Door ons lokale netwerk kunnen we je desgewenst volledig ontzorgen. Dit maakt ons niet alleen de meest deskundige, maar ook de meest zorgzame makelaars in Haarlem.

Aankoopmakelaar Haarlem