Frans Doornbosch, Makelaar en Taxateur

Een oprechte passie voor het veelzijdige makelaarsvak en bijzondere interesse in het bij elkaar brengen van mensen brachten Frans (geboren in Velsen, opgegroeid in Haarlem) ruim 25 jaar geleden in de makelaarsbranche. Het ondernemerschap zat er bij deze onafhankelijke geest altijd al in, dus het duurde niet lang tot hij een eigen kantoor startte. In 2017 kreeg hij de kans iets nieuws te doen en sindsdien is NET Makelaars in rap tempo uitgegroeid tot een vertrouwde naam, gevestigd op een prachtlocatie in hartje Haarlem. Frans heeft een opgewekt en optimistisch karakter. Het glas is bij hem altijd halfvol en een gulle glimlach nooit ver weg. In alles dat hij doet, binnen en buiten kantooruren, staat de aandacht voor mensen centraal.

Mail Frans

Roxanne van Teulingen, K-RMT®

Als geboren Heemsteedse woont Roxanne op een korte onderbreking tijdens haar studiejaren na al haar hele leven in de Haarlemse regio. Als dertiger beschikt zij over de prettige combi van een frisse blik én ruime ervaring in het vak van makelaar. Roxanne is gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen, waarbij ze uiterst grondig en betrokken te werk gaat. Ze is kordaat, recht door zee en gaat voor haar klanten door het vuur. Bovendien beschikt ze over een lange adem, wat haar van grote waarde maakt in ieder aan- of verkoopproces. Doordrongen van het besef dat de beslissing om een huis te kopen of verkopen veel met zich meebrengt zet Roxanne zich met hart en ziel in voor optimale begeleiding en ontzorging.

Mail Roxanne

Roos Molenaar, Assistentmakelaar

Veelzijdigheid als kracht, die uitspraak past Roos als een handschoen. Zij vervult binnen de goed ingespeelde brigade van NET Makelaars immers zowel de rol van commercieel medewerker binnendienst als die van assistent-makelaar. Roos is een echte teamplayer, die op veel fronten inzetbaar is en daardoor voor collega’s en klanten als onmisbaar geldt. Ze stelt net zo soepel een akte op als dat ze agenda’s beheert. Daarnaast is ze vrolijk, georganiseerd, betrokken en oplossingsgericht. Oorspronkelijk komt ze uit de Haarlemmermeer, inmiddels woont Roos al weer een kwart eeuw in Haarlem. Sinds ze in 2004 voor het eerst bij een makelaarskantoor ging werken, beschikt ze inmiddels over een royale ervaring in de branche

023-303 5 444

Mail Roos