Haarlem – Smedestraat 45A

Bovenwoning || Verkocht
€ 375.000,- k.k.
Verkocht

Haarlem – Smedestraat 45A

Kenmerken

Omschrijving

Midden in het bruisende, historische centrum van Haarlem is dit prachtige, modern verbouwde (2018) appartement te vinden. De woning is zeer smaakvol gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien, zoals een moderne keuken en badkamer, vloerverwarming en glad gestucte wanden. Het appartement geeft desondanks een zeer authentiek gevoel, mede door het trapgeveltje, de hoge plafonds en charmante glas in lood en-suitedeuren. Het appartement heeft bovendien een patio/dakterras aan de achterzijde, waardoor je midden in de stad kunt genieten van de rust van je eigen buitenruimte.

Gelegen aan de Grote Markt in het hart van het winkelgebied met gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden. Het station van Haarlem ligt op loopafstand.

Indeling:

Parterre: Gezamenlijke entree, hal en trappenhuis naar eerste en tweede verdieping.

Eerste verdieping: Centrale overloop welke toegang geeft tot beide appartementen gesitueerd in dit gebouw. Entree appartement in kleine hal; modern toilet en toegangsdeur naar de fraaie lichte woonkamer met uitzicht op de Grote Markt, woonkamer is voorzien van open keuken opgesteld in L-vorm en voorzien diverse inbouw apparatuur. Door middel van originele authentieke schuifdeuren krijgt men toegang tot de aan de achterzijde van het appartement gelegen slaapkamer met aangrenzende luxe badkamer, patio terras en extra kamer welke naast de aansluiting voor een wasmachine ook ideaal is in te richten als bijvoorbeeld studeer-/werkkamer.

Volgens de akte van splitsing is het onderhoud van ieder appartement voor rekening en risico van de eigenaar van het betreffende appartementsrecht, waardoor er geen sprake is van servicekosten aan de VvE.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1903;
– Woonoppervlak ca. 54 m2;
– Verbouwd in 2018;
– Energielabel B;
– Volledig voorzien van vloerverwarming (en pvc-vloerafwerking);
– C.v.-ketel uit 2018;
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Boven de bewaakte gemeentelijke fietsenstalling gelegen;
– Oplevering kan spoedig.

Plattegronden

Woning video